Bir kişide mutasyona uğramış virüs tespit edildi

Vali Hulusi Şahin, Batman'da koronavirüs vakalarında düşüş yaşanırken, bir kişide mutasyona uğramış virüs tespit edildiğini açıkladı.

Gündem Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 17:59:27
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin, Batman'da koronavirüs vakalarında düşüş yaşanırken, bir kişide mutasyona uğramış virüs tespit edildiğini açıkladı. Kent Konseyi toplantısında konuşan Batman Valisi Hulusi Şahin, koronavirüs salgını ile mücadele de tedbirleri aksatmamak gerektiğini belirterek, Türkiye'nin birçok ilinde görünen mutasyona uğramış virüsün Batman'da da bir kişide görüldüğünü söyledi.

‘TEDBİRLERİMİZİ ARTIRMALIYIZ’

Mutasyona uğramış virüsün görüldüğü kişinin izole edildiğini ifade eden Vali Şahin, "Tedbirlerimizi arttırmalıyız. Hastalıkla mücadele en etkili yöntem maske, mesafe ve hijyendir. Tedbirlerimizi alamazsak Eğitim-kültür ve ticaret hayatımız zorlaşır. Tedbirlerimizi alırsak üstesinden geliriz. Gerekli tedbirleri alıyoruz. Ölüm oranı Batman’da 1.1, Türkiye geneli 3.3, Dünya geneli yüzde 10'dur. Batman’da sağlık çalışanlarımızı bu konuda takdir ediyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.