Bin 200 çiftçiye eğitim semineri

Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi Ziraat Mühendisi Sabri Keskin’in bölge çiftçilerine yönelik bilgilendirme seminerlerine devam ediyor.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 17:02:54
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi Ziraat Mühendisi Sabri Keskin’in bölge çiftçilerine yönelik bilgilendirme seminerlerine devam ediyor. Batman ve bölge çiftçilerine yönelik her gün yaklaşık 150 kişiye eğitim verdiklerini belirten Keskin, sezon öncesi tüm çiftçilere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Yoğun katılımın olduğu çiftçi eğitim seminerlerinde konuşan Corteva (Pionner) Bölge Satış Temsilcisi Ziraat Mühendisi Sabri Keskin; “Çiftçilerimize tarlada ekimlerinden hasatlarına kadar nasıl bir yol izleyecekleri konusunda belirli aralıklarla eğitim seminerleri düzenliyoruz. Doğru bir hazırlık, doğru bir ekip, doğru ilaçlama, doğru tohumu kullanmak ve zamanında tarladaki çalışmaları yapmak çiftçimizin yüzünü her zaman güldürecektir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.