BİN 174 DENETİM YAPILDI

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2019 yılı içerisinde toplam bin 174 işyerinde denetim gerçekleştirirken, yapılan denetimlerde 605 işletmeye idari yaptırım kararı uyguladı.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 16:49:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  2019 yılı içerisinde toplam bin 174 işyerinde denetim gerçekleştirirken, yapılan denetimlerde 605 işletmeye idari yaptırım kararı uyguladı. Dilenci operasyonu, yol ve kaldırım işgali, izinsiz asılan afişler, internet kafeler, gürültü çıkaran iş yerleri, ruhsatsız işletmeler ve semt pazarlarının denetimleri gibi birçok farklı konuda bin174 denetim gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetimlerde halkın huzurunu bozan ve kurallara uymayan 605 işletmeye idari yaptırım kararı uyguladı. 121 zabıt varakası, 252 idari yaptırım kararı ve 232 dilenciye idari yaptırım kararı alan Batman Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 226 iş yerine tespit tutanağı, 166 işyerine ruhsatsız ve re’sen kapatma, 96 işyerine de valilik bilgi işlem ile ortak yapılan internet bandrol denetimi gerçekleştirdi. Ayrıca izinsiz olarak asılan 60 afiş yine zabta ekipleri tarafından toplandı. Meydan Mahallesinde bulunan yeni idari binanın yanı sıra Huzur Mahallesi 10 Nisan Sabit Semt Pazarı, Ziya Gökalp Mahallesi Turgut Özal Bulvarı, Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzeri Atatürk Parkı olmak üzere, toplamda 3 noktada karakolu bulunan Zabıta Müdürlüğü, hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.