‘Bilgimiz dışında yapılan duyurulara itibar etmeyiniz’

Batman Petrolspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ‘’Batman Petrolspor Kulübünün kurumsal kimliğinin korunması, itibarı, değeri ve başarısı için bir açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 13.01.2022 12:41:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Petrolspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ‘’Batman Petrolspor Kulübünün kurumsal kimliğinin korunması, itibarı, değeri ve başarısı için bir açıklama yapma gereği duyulmuştur. Zaman zaman kulübümüzle, sporcularımızla, teknik heyetimizle ve yönetim kurulumuzdakilerle ilgili basında, sosyal medyada ve kamuoyunda yanlış, kaynaksız ve yersiz açıklamalar yapılmaktadır. Bizim bilgimiz dışında yazılan ve çizilenler bizleri resmi olarak bağlamadığı gibi, Yönetim ve Basın Sözcüsünden izinsiz açıklama yapanlar hakkında da disiplin cezası uygulanacaktır.  Batman Petrolspor Yönetim Kurulu olarak, 12 Ocak 2022 tarihi itibariyle, basına ve kamuoyuna yapılacak bütün duyuru, bilgilendirme ve her türlü açıklama, kulübün Basın Sözcüsü Mehmet Emin Çelik tarafından yapılacaktır. Bizim bilgimiz dışında basına, kamuoyuna ve sosyal medya temsilcilerimize yapılan duyurulara lütfen itibar etmeyiniz. Bu konuda kurumsal kimliğimiz ve başarımız için bunları önemseyeceğiz. İzinsiz açıklama yapanlar ve yayınlarla bütün ikili ilişkilerimizi tamamen keseceğiz’’ denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.