Biçen’in hedefi Avrupa'da zirve

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 07-10 Mart 2019 tarihleri arasında yapılan büyük yıldız kadınlar Türkiye güreş şampiyonasında Batman’ı ve Gençlik Spor kulübünü temsil eden Şükran Biçen, Türkiye üçüncüsü oldu.

Yayın: 20 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2019 16:22:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aynı zamanda Milli takım vizesini alan 40 kilogramdaki güreşçi Şükran Biçen ve antrenörü Mehmet Latif Şimşek başarısını Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’le paylaştı. Hedefinin Milli takım forması altında Batman’ı ve Türkiye’yi temsil etmek olduğunu belirten güreşçi Şükran Biçen, daha çok çalışıp, Türkiye ve Avrupa dereceleri almak istediğini söyledi.  Biçen, tüm kızlara seslenerek ata sporu olan güreşe başlamaları tavsiyesinde de bulundu. Güreş Antrenörü Mehmet Latif Şimşek, kendilerine her zaman yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Halk Eğitim Müdürü Osman Atmalar’a teşekkür etti.  Şimşek; “Güreşte aldığımız tüm başarılar Batman’ımıza armağanımız olsun. Kızlarımızın kısa zamanda Türkiye dereceleri yapmaları tesadüf değildir. Programlı, disiplinli ve azimli olarak çalışıyoruz. Tüm kızlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Şükran Biçen ve antrenörü M. Latif Şimşeki’i tebrik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.