Beşiri’de ‘Sportif Yetenek Taraması’

Gençlik Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği, ‘Sportif Yetenek Taraması’ Beşiri’de devam etti. 8 Uzman Antrenör ve 6 Beden Eğitimi Öğretmenin görev aldığı, ‘Sportif Yetenek Taraması’ 2 gün sürdü.

Yayın: 19 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 19.12.2018 18:24:30
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

 İlk gün 270, ikinci gün ise 200 3. Sınıf öğrencisi Sportif yetenek taramasından geçti. Son derece organizeli ve profesyonel bir ekip ile yapılan ‘Sportif Yetenek Taramasına’ Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak, Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ender Hazar, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, Beşiri MEM Şube Müdürü Mehmet Ergün, Memur-Sen İlçe Başkanı İshak Aksoy, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve yetkilileri katılım sağladı.  İlçelerde ‘Sportif Yetenek taramalarına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, çalışmanın bitmesiyle birlikte istatistikleri kamuoyuyla ayrıntılı bir şekilde paylaşacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.