‘Ben diye bir şey yok, biz varız’

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Kıymet Barış, seçilmesi halinde mahalleye kazandıracakları hizmetlerle ilgili farkındalık oluşturacaklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 24 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2019 16:33:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muazzez Şaşmaz, Raziye Adanır, Melahat Kalaçi, Sultan Ortaç, Semra Yılmaz ve Dila Şeker'den oluşan kadın azaları ile birlikte kadının gücüne bir şans verilmesini isteyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Kıymet Barış sorunları da sevinçleri de birlikte paylaşacağız dedi. Kimse tek başına güçlü değildir diyen Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı Kıymet Barış, "Ben' diye bir şey yok, 'BİZ' varız. AZALARIMLA birlikte varız. Gücümüzü birleştirdik ve mahalleyi ileri bir noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu. Barış şöyle devam etti, “Cumhuriyet Mahallesi'nin daha estetik bir görünüme kavuşabilmesi için kadın zarafeti, kadının zekası ve kadının gücü ile bütünleşmesi gerektiği inancındayız. Çocukların ve gençlerin enerjilerini kanalize edebilecekleri spor alanlarının oluşturulması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çalışmalar yürüteceğiz. Cumhuriyet Mahallesi'nde yardıma muhtaç insanların adil bir şekilde tespiti ve ilgili makamlara iletilmesi noktasında titizlikle durulacaktır. Bizlere iletilecek sorunlarım gerek şahsi gerek mahalli olsun çözüme ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Kadınların sosyal sorumluluk projelerinde daha çok yer almaları için farkındalık oluşturacağız. Daha yeşil bir mahalle için var gücümüzle çalışacağız.”

“BİZE BİR ŞANS VERİLMESİNE TALİBİZ”

Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı ve kadın azaları diyorlar ki, Aslında bizlere bir şans verilmediği sürece şimdi konuşulacak her şey ‘cek-cak'lardan öteye de geçemeyecek. Cumhuriyet mahallesi sakinleri hatta Batman'daki bütün mahalle sakinleri bu sefer kadın muhtar adaylarını desteklesinler ve inanıyoruz ki pişman olmayacaklar. Biz, Bize bir şans verilmesine talibiz. Sorunları birlikte çözmeye talibiz. Sevinçlerimizi birlikte paylaşmaya talibiz ve mahallenin geleceğini hep birlikte planlamaya talibiz. Kadınların, eşlerinin ve genç seçmenlerimizin güç ve desteğini birleştirmeye talibiz. Siz bize bir gün destek verin, Biz size beş yıl hizmet verelim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.