Bem-Bir-Sen Yönetimi Eş Başkanları ziyaret etti

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı.

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2019 17:03:07
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı. Kısa adı Bem-Bir-Sen olan (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) İl Temsilcisi Diyaddin Demirhan’ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Eş Başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. Konuklarını makamlarında ağırlayan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yapılan ziyareti oldukça anlamlı bulduklarını ifade ederek Bem-Bir-Sen heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.