Bem Bir Sen üyelerine gümüş fincan takımı

Her yıl üyelerine değişik promosyon hediyeler veren Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı bu yıl da 40 yıl hatırı sayılan gümüş kahve fincan takımı dağıttı.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.01.2019 13:30:31
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Her yıl üyelerine değişik promosyon hediyeler veren Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı  bu yıl da 40 yıl hatırı sayılan gümüş kahve fincan takımı  dağıttı. Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, “Sendikamız ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ anlayışını içeren kültür ve medeniyetimizi referans alarak, sendikacılık misyon ve vizyonuna yeni anlamlar katan, hizmet sendikacılığını bu ülkenin gündemine taşıyan öncü sendikadır. 10 Ocak Bem Bir Sen’in kuruluş yıldönümü münasebetiyle üyelerimize kırk yıl hatırı sayılan gümüş fincan takımı hediye ettik. Üyelerimiz her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.