Bem-Bir-Sen İtfaiye Haftasını kutladı

İtfaiye Teşkilatının 306. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İtfaiye Müdürlüğü’nde İtfaiye personelleri ile bir araya gelindi.

Gündem Yayın: 30 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.09.2020 14:53:33
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

İtfaiye Teşkilatının 306. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İtfaiye Müdürlüğü’nde İtfaiye personelleri ile bir araya gelindi. Yapılan programda sendikanın itfaiyeci personel için hazırladığı hediyeler İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri  tarafından verildi. Demirhan, “Ailelerinden ve sevenlerinden fedakârlık yaparak 7/24 esasına göre cansiperane görev yapan, her türlü afette, yangında milletimizin hizmetinde olan, itfaiye memurlarımız için Bem-Bir-Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne mücadele verdik. İtfaiye Teşkilatımızın kuruluşunun 306. yıl dönümü ve İtfaiye Haftasını kutladığımız bugünlerde, canları pahasına görev yapan İtfaiye personelimizin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturacak adımlar biran önce atılmalıdır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.