Belediyeden vatandaşlara aşure ikramı

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Muharrem ayının 10. günü (Aşure Günü) dolayısıyla aşure ikramında bulundu.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2019 18:54:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Muharrem ayının 10. günü (Aşure Günü) dolayısıyla aşure ikramında bulundu. Atatürk Parkı’nda Belediye tarafından yapılan aşure dağıtımına Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı münasebetiyle Atatürk Parkı önünde aşure ikramında bulunan Belediye Eş Başkanı Korkmaz, halkın aşure gününün güzelliğe, huzura, mutluluğa, barışa vesile olması temennisinde bulunarak: “Bu mübarek günleri halkımızla birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın Aşure Gününü kutluyoruz. Birçok mucizeye vesile olan Aşure Gününde bizler de belediye olarak halkımıza yaklaşık 2 bin civarında aşureyi dağıttık” dedi. Atatürk Parkı’nda dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure Günü dolayısıyla belediyenin yapmış olduğu ikramı anlamlı bulan vatandaşlar, belediyenin bu tavrını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.