BELEDİYEDEN TANIŞMA TOPLANTISI

31 Mart seçimlerinden sonra yönetime gelen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri ile görevdeki birim Müdür ve Amirlerini bir araya getirip tanışma toplantısı düzenledi.

Yaşam Yayın: 20 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2019 21:39:16
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

31 Mart seçimlerinden sonra yönetime gelen Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri ile görevdeki birim Müdür ve Amirlerini bir araya getirip tanışma toplantısı düzenledi. Belediye çalışmalarının sağlıklı yürütülmesi için belediye organlarının uyum içinde çalışması gerektiğini hatırlatan Eş Başkanlar, bunun yolunun sağlıklı bir iletişim ve karşılıklı anlayıştan geçtiğini hatırlattılar. Birim Müdürleri ile amirlerinin görevlerini sürdürürken Belediye Meclis üyelerinden seçilen komisyonlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını bu nedenle ilgili komisyonlar ile müdürlerin birbirleriyle tanışıp görüş alışverişinde bulunmalarını yararlı gördüklerini belirten Eş Başkanlar toplantının da bu amaçla yapıldığını söylediler. Toplantıda birim amirleri ile yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri kendilerini tek tek tanıtırken kurulan komisyonlar ve görev alanları da paylaşıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.