BELEDİYEDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek, karasinek, haşere larvaları, hamam böcekleri ve farelere karşı önleyici ilaçlama çalışmalarını bugünden itibaren gece gündüz sürdürecek.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2019 17:14:40
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Batman Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek, karasinek, haşere larvaları, hamam böcekleri ve farelere karşı önleyici ilaçlama çalışmalarını bugünden itibaren gece gündüz sürdürecek. Haşerelerin üremelerine elverişli koşullar oluşturan bodrumlar, göletler, dereler ve hayvan gübreliklerinin bulunduğu bölgeler, çöp konteynırları, çöp toplama alanları ile sokaklarda ilaçlama çalışmalarına gece ve gündüz kesintisiz olarak devam edilecek. Batman genelinde vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmeleri için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, gündüz 4 araç 10 personelden oluşan 4 ekiple, gece ise 2 araç 4 personel ile çalışmalara devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.