Belediyeden gübre temizliği

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) ekipleri Korik Mahallesinde bulunan hayvan gübrelerini toplayarak bertaraf ediyor.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:56:48
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) ekipleri Korik Mahallesinde bulunan hayvan gübrelerini toplayarak bertaraf ediyor. Vatandaşların talepleri üzerine harekete geçen ekiplerimiz, çevreye yaydığı kötü kokunun bertarafı ve mahallenin temizliği amacıyla yapılan çalışmalarda 5 kamyon, 3 kepçe ve 7 personelin görevlendirildiğini açıkladı. Çalışmaların Korik Mahallesinde yaklaşık 15 gün sürmesinin beklendiğini belirten yetkililer, yürütülecek çalışmalarda tezek yapımında kullanılan hayvan atıkları toplanıp kent dışına çıkarılacak. Hayvan atığı toplama çalışmalarında vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılamaya çalıştıklarını ifade eden yetkililer, Korik Mahallesini hayvan atığından tümüyle temizleyecekleri bilgisine yer verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.