Belediyeden afişli bilgilendirme

Batman Belediyesi Kurban Bayramına yönelik olarak kesilecek kurbanların yer ve güzergahlarını belirli noktalara astığı afişlerle duyurdu.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 12:46:05
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Belediyesi Kurban Bayramına yönelik olarak kesilecek kurbanların yer ve güzergahlarını belirli noktalara astığı afişlerle duyurdu. Kurban Bayramına sayılı günler kala Batman Belediyesi kurban yerlerini afişe ederek belirledi. Batmanlıların daha hijyenik ve sağlıklı kesim yapabilmeleri amacıyla belirlenen yerlerde belediye ekipleri tarafından denetime tabi tutulacak. Batman Belediyesi tarafından hazırlanan afişlerde yer alan kesim yerleri şu şekilde belirlendi : Gültepe Mahallesi yeniçağ Caddesi Kız Yurdu yanı, Çamlıca Mahallesi 11. Cadde 4007. sokak, Bahçelievler Mahallesi 1629. Sokak Petrol Ortaokulu yanı, Yeni Otogar yanı Fuar Alanı, Sakatatçılar Sitesi ve İkiztepe Köyü Mazbahane Kurban kesim noktalarında vatandaşların ihtiyaçları düşünülerek tedbirler alındı ve gerekli ilaçlama ve temizleme çalışmaları da düzenli bir şekilde yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.