Belediyeden 2 ayda 300 kişiye ücretsiz sağlık hizmeti

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 1 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında 300 vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti verildiğini açıkladı.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 11:44:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 1 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında 300 vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti verildiğini açıkladı. Belediye Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Ziya Gökalp Mahallesi eski Şelale Çay Bahçesinin bulunduğu yerde hizmet veren Belediye Sağlık Merkezinde mesai saatleri içerisinde tüm vatandaşlarımıza genel poliklinik, diş kliniği ve diyet polikliniğince ücretsiz hizmet vermekteyken, Covid-19 tedbirleri kapsamında diyet polikliniğinde hizmet verilemeyeceği ve pandemi kapsamında alınan tedbirlerden dolayı hizmet sayımızda azalma olduğu belirtildi. Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, poliklinik hizmeti, ilk yardım, diş kliniği, acil müdahale ve hasta nakil ambulanslarıyla tüm vatandaşlara hizmet vermeye devam edileceğini ifade eden yetkililer, Belediye çalışanlarının ise periyodik olarak İş Güvenliği ve Uzmanlığı (İSG) kapsamında muayenelerinin düzenli bir şekilde yapıldığı söyledi. Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında olmayan, engelli, yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç hastaların sağlık hizmetlerine erişimi noktasında her türlü kolaylığın sağlandığı Sağlık Merkezinde, ücretsiz yapılan muayenelerin yanı sıra ihtiyaç durumunda ilaç desteğinde de bulunuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.