Belediyedeki sözleşmeli memurlar endişeli

Bem Bir Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Batman Belediyesinde sözleşmeli olarak görev yapan memurların sözleşmeleri ile ilgili bu güne kadar hiçbir açıklama ve çalışma yapılmadığını söyledi.

Yaşam Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 19:56:40
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Bem Bir Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Batman Belediyesinde sözleşmeli olarak görev yapan memurların sözleşmeleri ile ilgili bu güne kadar hiçbir açıklama ve çalışma yapılmadığını söyledi. Demirhan, sözleşmeli olarak çalışan memurların bir an önce bu endişe verici durumdan kurtulup, yeni yıla mutlu girmek istediklerini belirterek; “Bu konuda sayın Belediye Başkanımız Mehmet Demir’in bütün sözleşmeli kardeşlerimize yeni yıl müjdesini vereceğine inanıyoruz. Aksi bir durumun olmayacağına, sözleşmeli memurlarımızın yeni yıla işsiz olarak girmeyeceğine olan inancımızı belirtmek istiyoruz. Sözleşmeli memurlarımızın tamamının çok nitelikli ve örnek çalışmalar yaptıklarını görmekteyiz. Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı olarak hiçbir ayrım yapılmadan bütün sözleşmeli memurlarımızın sözleşmelerinin en kısa zamanda uzatılacağına olan inancımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.