Belediyede tasarruf sırası araçlarda

Batman Belediyesi eldeki kaynakları en iyi şekilde kullanarak daha verimli hizmet sunmak için başlattığı tasarruf ve planlama çalışmalarına bünyesindeki araçları da dahil etmek için çalışma başlattı.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.01.2020 14:29:56
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Belediyesi eldeki kaynakları en iyi şekilde kullanarak daha verimli hizmet sunmak için başlattığı tasarruf ve planlama çalışmalarına bünyesindeki araçları da dahil etmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda Batman Belediyesi bünyesinde bulunan binek araçların kontrolünün sağlanması amacıyla Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde Araç Sevk Amirliği Kuruldu. Belediye Başkanlık Makamı’nca müdürlüklere gönderilen yazıda; Belediyemizin bünyesinde bulunan araçların daha verimli ve yerinde kullanılması, yakıt tasarrufunun sağlanması, bakım ve onarım ihtiyaçlarının daha sağlıklı yürütülmesi vb. durumlar için Başkanlık Makamınca Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde Araç Şefliği kurulması kararı alınmıştır. Araç Şefliğinin çalışmaya başlaması için müdürlüğünüz bünyesinde bulunan resmi ve kiralık  taksi, dolmuş, pikap, panelvan vb. araçların  eksiksiz bir şekilde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne teslim edilmesi istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.