Belediye Ramazan’da ücretsiz ikramlarda bulunacak

Batman Belediyesi, Ramazan ayı boyunca, hafta içi her gün iftardan sonra pandemi kurallarına uygun olarak Batman halkına ücretsiz ikramlarda bulunacak.

Yaşam Yayın: 11 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.04.2021 10:18:21
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman Belediyesi, Ramazan ayı boyunca, hafta içi her gün iftardan sonra pandemi kurallarına uygun olarak Batman halkına ücretsiz ikramlarda bulunacak. Batmanlılara pandemi kurallarına uygun olarak ve vatandaşın kalabalık oluşturmasına izin vermeden Atatürk Parkı girişinde kurulan stantlarda; dondurma, pamuk şeker, patlamış mısır, çay ve su ikramları yapılacak. Ayrıca tüm Ramazan ayı boyunca Yılmaz Güney Sineması alanında kurulacak dev ekranda, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, dini filmler ve ilahi konserler dinletilecek.  Öte yandan Ramazan ayı boyunca iftar saatinde görevi başında olan kamu görevlilerine iftarlık dağıtılacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.