Belediye öğrencilere hijyen paketi dağıttı

Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında eğitim ve öğretime başlayan anaokulu ile ilkokul öğrencilerine belediye tarafından hijyen çantası hediye edildi.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 29.09.2020 13:15:18
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında eğitim ve öğretime başlayan anaokulu ile ilkokul öğrencilerine belediye tarafından hijyen çantası hediye edildi. Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Covid-19 salgınının bulaş riskini azaltma çalışmaları kapsamında okulları tek tek gezen Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili ve Belediye personeli okullarda hijyen paketi dağıtmaya başladı. Eğitim ve öğretim sezonun başlamasıyla birlikte Batman’daki anaokulu ve ilkokulları ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, öğrencilerin virüsten korunmasına yardımcı olmak amacıyla maske, kolonya ve koronavirüsten korunma yöntemlerinin yer aldığı pandemi rehberinden oluşan hijyen paketini öğrencilere vererek sağlıklı bir eğitim yılı diledi. Covid-19 salgınını önlemeye yönelik Belediye tarafından başlatılan hijyen paketi dağıtma çalışmaları Batman’da anaokulu ve ilkokullarda devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.