'Belediye ne iş yapıyor?'

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, havaların ısınmasıyla birlikte sivrisineklerin artışına dikkat çekerek, "Evler sivrisinek ve haşerelerden geçilmez durumda" dedi.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 18:11:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

'Yükselen sesleri hiç kimse ciddiye almıyor'

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde yaşandığı Batman'da evler sivrisinek ve haşerelerle doldu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Fırat, durumdan dolayı Belediyeye tepki gösterdi. Vatandaşların, sinek ve böceklerle mücadele ettiğini belirten Fırat, "Ramazan bayramına girmek üzere olduğumuz şu günlerde, bütün dünyayı  saran korona endişesi ile beraber şimdi de Batman gibi sözde modern bir kente beşyüz bin insan böcek ve sineklerle mücadele etmeye başladı. Haftalardır dile getirilen ve Batman’ın her mahallesinden yükselen sesleri hiç kimse ciddiye almıyor. Batman en eski ve en kalabalık mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde kapılarımızı, pencerelerimizi maalesef açmak mümkün  değil. Sivri sineklerden ve her çeşit haşereden artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bu kötü gidişe kimse dur demeyecek mi? Belediye ne iş yapıyor? Batmanın tüm mahallelerinden yükselen bu şikayetlere kimse cevap vermeyecek mi? Sayın yetkililerin bir an evvel bu probleme en kısa zamanda bir çözüm bulmalıdır. Aksi halde bu sıcak havalarda dışarı çıkmanın yasak olduğu günlerde bir de sinek ve sivri sinekle uğraşmak zorunda kalarak, bayramı zehir edecek. İlgililerin bu şikayetlere derhal çözüm bulmalı ve toplumu bu sıkıntıdan kurtarmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.