Belediye meclisi toplandı

Batman Belediye Meclisi, Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz başkanlığında gündemdeki konuları görüşmek üzere Belediye meclis toplantı salonunda toplandı.

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 11.06.2019 16:59:54
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Batman Belediye Meclisi, Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz başkanlığında gündemdeki konuları görüşmek üzere Belediye meclis toplantı salonunda toplandı. Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz Başkanlığında gündemde bulunan maddelerin yanı sıra birimlerden gelen önerilerle gündem maddelerini belirleyen Belediye Meclisi, gündemdeki maddeleri görüşmeye başladı. Haziran ayı Belediye Meclis gündem maddelerinden, su borçları gecikme zammının affı, imar plan değişiklikleri, Belediye otoparkının ücret tarifsinin belirlenmesi, hafriyat alanının belirlenmesi gibi konular görüşülerek karara bağlanacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.