Belediye dezenfekte çalışması yaptı

Batman Belediyesi, korona virüsüne karşı aldığı önlem ve tedbirler kapsamında şehrin bir çok farklı noktasında temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 17 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 17.03.2020 18:13:45
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Belediyesi, korona virüsüne karşı aldığı önlem ve tedbirler kapsamında şehrin bir çok farklı noktasında temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. Belediye Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Belediye Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Batman’daki umuma açık park ve bahçelerde bulunan oyun grupları, vatandaşların dinlenmek için oturduğu bankları ve diğer ortak alanları hijyenden geçirdi. Ekipler dezenfektan çalışmalarını belediyenin; Fen İşleri, Veteriner İşleri, Tesisler Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü’nün yanı sıra idari kısımlarında da temizlik çalışması gerçekleştirdi. İlçe otogarı, Şehirlerarası otobüs terminali ile belediye otobüslerinde de sık sık dezenfektan çalışmaları gerçekleştiren ekiplerimiz korona virüsüne karşı önlemlerini her geçen gün artırıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.