Belediye’den vefa gecesi

Batman Belediyesi’nin Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta düzenlediği spor faaliyetleri töreni görkemli oldu.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 11:52:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 “ÇOCUKLARIMIZI SPOR VE SANAT İLE BULUŞTURDUK”

Batman Belediyesi tarafında düzenlenen vefa gecesine Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı  Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İl Emniyet Müdürü, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Halil Eren, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Murat Şahin ve Belediye bünyesinde faaliyet gösteren 18 branştaki sporcular katıldı.  Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Belediye hizmetleri ile daha temiz, daha güzel, daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir Batman sunmaya çalıştık. Gençlerimizi, çocuklarımızı spor ve sanat ile buluşturduk. Sporda alınan başarılar, dereceler tabiî ki önemlidir. Fakat bir kişi sporda hayatı boyunca hiçbir başarı, hiç bir madalya almasa da birey olarak sporun ve sanatın ona kattıklarının değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Çünkü spor yapan insan her şeyden önce kendine güvenen, ahlaklı ve centilmen bir insandır. Bu yaz gençlerimiz 6 ay süre ile buz pateni ve körling dallarında spor yapacaklar. İsviçre’nin denizi yok ama donanması var! Batman’ın da denizi yok ama neden bir yelken takımı olmasın? Engelli kardeşlerimizi bu yıl Marmaris’e yelken yarışmalarına göndereceğiz” dedi.

“BATMAN'I DAHA GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİZ”

Sporcularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ahmet Deniz, Batman'da kısa bir süre içerisinde bütün kurumların işbirliğiyle büyük işlerin başarıldığını ifade ederek, "Bütün kurumlarımız el ele vererek, Batman'ı daha güzel yerlere getireceğiz. Eğitimde, sağlıkta, sporda ve kültürel faaliyetlerle Batman'ı daha güzel yerlere taşıyacağız. Sporla uğraşan yanlışa bulaşmaz, iyilik peşinde koşar ve güzelliklere sahip çıkar" dedi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren sporcuların aldıkları dereceleri ve başarılarını anlatan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Şahin, amaçlarının yarının sahipleri olan gençlerin ufkunu açmak ve çeşitli branşlarda başarılara imza atan sporcuların yetişmesi olduğunu söyledi. Sinevizyon gösterisiyle sporcuların başarı grafiklerinin gösterildiği törende Belediye Başkan vekili Şevken Aksoy, çocukların yarınlara daha iyi yetişmesini sağlamanın amacını güttüklerini, taş atan çocukların değil, teknoloji ile yarışan çocuklar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Tören daha sonra Batman sporuna emek vermiş spor adamlarına plaketlerin verilmesiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.