BELEDİYE'DEN AÇIKLAMA

Batman Belediyesi'nde 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve gelen Eşbaşkan adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, basında çıkan Bem-Bir-Sen'den üyelerine baskı iddiaalarını gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Gündem Yayın: 15 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2019 17:10:47
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “31 Mart Yerel Seçimlerin ardından yönetim değişikliğinin olduğu Batman Belediyesi’nde, yapılan ilk icraatlardan birisinin belediye çalışanlarının masalarına bırakılan Sendika İstifa Dilekçeleri olduğu ile ilgili yerel basında çıkan haberler gerçeği yansıtmadığı gibi bizleri üzmüştür. Sendikaların yetki sürecinde kimi çalışanların sendikalarından istifaya zorlandığı, bazılarının da başkalarının yetkisini arkalarına aldıkları yönünde yapılan açıklamalarla ilgili çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hangi sendikadan olursa olsun tüm personelimiz bizim için aynı değeri taşımaktadır. Sendikaların tümü, üyeleri ve üyelerinin sahip olduğu özlük hakları bizim için önemlidir. Sendikal örgütlenmeye ilişkin çalışmaların yönetimimizle ilgisi bulunmamaktadır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.