Belediye bin 878 cenaze nakletti

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Batman’da vefat eden vatandaşlarla diğer yerleşim yerlerinde vefat eden 1878 vatandaşın cenaze nakil hizmetini gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 14:45:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Batman’da vefat eden vatandaşlarla diğer yerleşim yerlerinde vefat eden 1878 vatandaşın cenaze nakil hizmetini gerçekleştirdi.

HAVAYOLU İLE 13 CENAZE NAKİL İŞLEMİ YAPILDI

2019 yılında 843’ü şehir içinden ve 1035’i şehir dışından olmak üzere toplam 1878 cenaze taşıma hizmeti sunan Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, vefat eden vatandaşların cenazelerini defnedilecek mezarlıklara özenle taşıyor. İstanbul, Antalya ve Bursa gibi uzak mesafedeki illerden yıl içinde havayolu ile 13 cenaze nakil işlemi gerçekleştiren Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, mesafe gözetmeksizin verdiği cenaze taşıma hizmeti ile vatandaşların zor günlerinde yanlarında yer alıyor. Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü’nün halka hizmet konusunda her türlü imkânı seferber ettiğinin kaydeden Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, havayolu ve karayolu ile yapılan cenaze taşıma hizmetinin acılı günlerinde vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardığını belirterek; “Zor günlerinde halkımızın yanında yer almaya devam edeceğiz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.