Belediye Atakul ailesi için harekete geçti

Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yardıma ihtiyaç duyan Atakul ailesine imkanlar ölçüsünde yardımda bulunmak için harekete geçti.

Gündem Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 15:01:41
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yardıma ihtiyaç duyan Atakul ailesine imkanlar ölçüsünde yardımda bulunmak için harekete geçti. Kış mevsiminden dolayı zor günler geçiren ve ikamet ettikleri evin yıkılma tehlikesi bulunan Atakul ailesine ziyaret gerçekleştiren Belediye Sosyal İşler Müdürü Nurcan Biçer, belediye olarak aileye gerekli yardımların yapılması için çalışma başlattı. Fiziki şartları yetersiz ve yıkılma tehlikesi bulunan harabe bir evde yaşam mücadelesi veren 3 kişilik Atakul ailesinin yardımına koşan Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü, belediye meclis komisyonunun belirleyeceği kararla aileye gerekli yardımın yapılması için çalışmalara başladı. Zor durumda olan vatandaşlara yasalar ve imkânlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor, en kısa sürede gerekli desteği sunmak için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.