BELEDİYE AR-GE BİRİMİ KURDU

Batman Belediyesi, yeni projelerin araştırılıp geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşlardan gelen projeleri değerlendirip Batman’a kazandırmak için AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) ve Dış İlişkiler birimi kurdu.

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 19:22:24
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Belediyesi, yeni projelerin araştırılıp geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşlardan gelen projeleri değerlendirip Batman’a kazandırmak için AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) ve Dış İlişkiler birimi kurdu. Daha çok insana ulaşmak ve daha çok hizmet üretmek için AR-GE birimini kuran Batman Belediyesi Tesisler Müdürlüğü, Batman’ın gelişmesine katkı sağlayacak yeni projeleri finanse etmek, yapılan iş ve hizmetleri geliştirip hızlandırmak, yeni sistem, yeni süreç ve hizmetler oluşturmak veya mevcut olanları geliştirmek için AR-GE birimiyle hizmet verecek. Belediye Eş Başkanları; “Pek çok fikrin ve projenin kurumların enerji birlikteliği ile çok daha hızlı ve etkin gerçekleşebildiğini en iyi bilen kurumlardan biriyiz. İşbirliğini önemseyen, konusunda uzman ekibimizle Türkiye’nin yeni belediyecilik vizyonunda rol model olarak yol alıyoruz. Sizler de projelerinizi, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilir, kurumsal tecrübelerimizden istifade edebilirsiniz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.