Belediye 18 dalda kurs açıyor

Batman Belediyesi, çocuk ve yetişkinlerin zamanlarını değerlendirmeleri, kültür ve sanat alanlarında kendilerini yetiştirmeleri amacıyla 18 dalda kurs başlatıyor.

Yaşam Yayın: 22 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 22.01.2019 22:44:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce açılacak olan Piyano, Keman, Klarnet, Gitar, Bağlama, Erbane, Halk Oyunları Batman Yöresi (Çocuk), Halk Oyunları Batman Yöresi (Yetişkin), Modern Dans, Çocuk Tiyatrosu, Yetişkin Tiyatrosu, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Hobi Resim, Takı Tasarım, Fotoğrafçılık, Satranç ve Yabancı Dil (İngilizce) kursları için kayıtlar alınmaya başlandı. Kayıtlara başlandığını ifade eden yetkililer, kayıt başvurularının 31 Ocak Perşembe günü mesai saati bitiminde sona ereceğini açıkladı. Kontenjan sınırlamasının olmadığının belirtildiği ve kayıtların ardından 4 Şubat Pazartesi tarihinde derslerin başlanacağı belirtilirken, kurslardan faydalanmak isteyenlerin Kurs Başvuru Formu’nu eksiksiz bir şekilde doldurmalarının yeterli olacağı kaydedildi. Yetkililer, “Başvuru sırasında belirtilecek telefon numarasının doğruluğu mutlaka kontrol edilmelidir, aksi halde kayıt işlemi gerçekleşmiş sayılmayacaktır. Kurslardan faydalanmak isteyen 16 yaş altı kursiyerlerin “Veli İzin Belgesi”ni doldurup Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezine gelerek Halkla İlişkiler birimine teslim etmeleri gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.