Belediye 16 bin 272 metre boru hattı döşedi

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü, 2019 yılında Batman kent merkezinde döşenen yer altı kanalizasyon, yağmur gideri ve içme suyu hat metrajını kamuoyuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 15:56:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü, 2019 yılında Batman kent merkezinde döşenen yer altı kanalizasyon, yağmur gideri ve içme suyu hat metrajını kamuoyuyla paylaştı. Nisan – Kasım 2019 tarihleri arasında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hattı şeklinde 16.272 metre boru hattı döşeyen BASKİ Müdürlüğü, yeni imara açılan yerleşim alanlarına da alt yapı hizmeti götürmek için büyük çaba sarf ediyor. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yol kaldırım, yeşillendirme, sosyal donatı alanları, sporsal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra altyapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini ifade ederek; “Altyapı çalışmaları bizim olmazsa olmazımızdır. Sağlam bir altyapı çalışması olmadan kentin ihtiyaçlarını gidermek mümkün değildir. Temelsiz nasıl ev yapılamıyorsa altyapı olmadan da kentleşme olmaz. Bu nedenle günü kurtarma politikalarından çok kentin geleceğini hesaplayarak adım atıyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.