Belediye 1 ayda 1 milyon çiçek dikti

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yaz sezonu çalışmaları kapsamında sürdürdüğü yeşillendirme çalışmalarında son 1 ayda 1 milyon çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 16:08:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yaz sezonu çalışmaları kapsamında sürdürdüğü yeşillendirme çalışmalarında son 1 ayda 1 milyon çiçek dikimi gerçekleştirdi. Kentin yeşil alanlarının korunması ve geliştirilmesi için aralıksız bakım ve ekim çalışmaları yürüten Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son 1 ay içerisinde 1 milyon sezonluk çiçek dikimi gerçekleştirdi. Belediye kavşağı, Reno Kavşağı, Batman park kavşağı, sanayi kavşağı eski ve yeni havaalanı kavşakları başta olmak üzere kentin işlek kavşaklarına çiçek dikimi gerçekleştiren ekipler aynı zamanda diğer alanlardaki bitki ve ağaçların sulama ve bakım işlerini de gerçekleştiriyor. Yaz sezonunda yeşil alanların korunması ve geliştirilmesi için büyük çaba sarf ettiklerini ve ekiplerin aralıksız çalıştığını belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz; “Amacımız kentin güzel görünümünü sağlamanın yanında yeşili koruyup geliştirmektir. Yaz sezonunda gerek hava koşullarının ortaya çıkardığı ek zorluklar gerekse mevsimine uygun yeşillendirme çalışmaları nedenleriyle ekiplerimiz yoğun bir çalışma sergiliyor. Son 1 ay içerisinde bakım çalışmalarının yanı sıra 1 milyon çiçek ekimi gerçekleştirdik. Vatandaşlardan talebimiz büyük emeklerle ortaya koyduğumuz çalışmalara sahip çıkmalarıdır” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.