Bejan projesi, dünya pazarında

Dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan projesini geliştiren, Batman ve Diyarbakır merkezli Erkam Yazılım Şirketi, ikinci oyununu piyasaya sürdü.

Yaşam Yayın: 07 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.04.2021 15:27:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan projesini geliştiren, Batman ve Diyarbakır merkezli Erkam Yazılım Şirketi, ikinci oyununu piyasaya sürdü.

‘BEJAN GOG’ ERBİL’DE TANITILDI

Bejan projesi kısa sürede büyük bir ilgi gören Erkam Yazılım, 2. oyunu olan ‘Bejan Gog’ oyunu için iddialı. Apple Store ve Play Store’de ücretsiz olarak indirilebilecek olan ‘Bejan Gog’ Kürtçe, Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça dil destekleri sunuyor. Erkam Yazılım’ın CEO’su Behmen Doğu, oyun için hedeflerinin 1 milyonu geçmek olduğunu söyledi. Dünyanın ilk Kürtçe çocuk oyunu olan Bejan, piyasaya çıkmasının üzerinden kısa süre geçmesine rağmen ciddi bir ilgi gördü. Batman ve Diyarbakır merkezli Erkam Yazılım tarafından geliştirilen Bejan Oyun, kısa sürede dünyanın birçok ülkesinde indirilirken, halen indirilmeye devam ediyor. Bejan Çizgi Film, Bejan Eğitim Seti ve Bejan oyuncak olmak üzere 4 farklı alanda piyasa çıkan Bejan projesinin sahibi Erkam Yazılım, yoğun ilgi gören ilk projelerinin ardından 2. oyunu olan ‘Bejan Game’yi piyasaya sürdü. Apple Store ve Play Store’de ücretsiz olarak indirilebilecek olan ‘Bejan Gog’ 4 ve üzeri yaş grubuna hitap ediyor. “Bejan Gog”, Kürtçe, Türkçe, İngilizce, Arapça ve Rusça dil destekleri sunuyor. Bir labirent oyunu olan “Bejan Gog” oldukça eğlenceli bir oyun. Batman, Diyarbakır ve İstanbul’da ofisleri bulunan Erkam Yazılım Şirketi, geçtiğimiz hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin Erbil kentinde “Bejan Gog” projesinin tanıtımını yaptı. Bölgedeki basın kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Erkam Yazılım’ın CEO’su Behmen Doğu, geliştirdikleri ikinci oyunları ile ilgili bilgi verdi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.