Bayram, seçim ve öğrenci sınavlarında otobüsler ücretsiz

Batman Belediyesi, aldığı Meclis kararıyla bundan böyle dini bayramlarda, öğrencilerin gireceği sınavların yanı sıra özel etkinlik günlerinde ücretsiz otobüs hizmeti sunacak.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.09.2019 13:01:40
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Belediyesi, aldığı Meclis kararıyla bundan böyle dini bayramlarda, öğrencilerin gireceği sınavların yanı sıra özel etkinlik günlerinde ücretsiz otobüs hizmeti sunacak. Eylül 2019 tarihinde Batman Belediye Meclisinin aldığı kararla şehir içi toplu taşıma hizmetinde kullanılan belediye otobüslerinin dini bayramlarda, seçim, sınav (TYT-AYT, KPSS, LGS, DGS, YDS v.b) ve özel etkinlik günlerinde halka ücretsiz olarak hizmet verecek. Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Halkımıza, öğrencilerimize bir jest yaptık. Bundan böyle dini bayramlarda ve öğrencilerimizin sınav günlerinde sınav belgesini göstermeleri durumunda otobüslerimizden ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.