Bayburtlu çocuklardan Üniversiteye ziyaret

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Bir Kardeşlik Türküsü, Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında 12-14 yaş aralığı çocuklar Bayburt’tan Batman’a gelerek Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 14:22:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Bir Kardeşlik Türküsü, Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında 12-14 yaş aralığı çocuklar Bayburt’tan Batman’a gelerek Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti. “Bir Kardeşlik Türküsü, Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Bayburt’tan Batman’a gelen misafirleri makamında ağırlayan Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi’ni ziyaretleri anısına misafirlere Batman Üniversitesi plaketi ve Ayyıldız rozet takdim etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Durmuş, “Bayburt’tan çocukların Batman’a ve Üniversiteye yaptığı ziyaret çok faydalı ve güzel oldu. Önyargılar ancak tanışarak, kültürleri yakından tanıyarak ortadan kaldırılabilir. Bu tür projeler kardeşliğimizi pekiştirmesi açısından önemlidir. Bu sebeple projede emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Merkez Kampüs ziyaretinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aydın’ın eşlik ettiği çocuklara Batı Raman Kampüsü gezdirilerek kampüs hakkında bilgi verildi, hatıra fotoğrafları çekildi. Öte yandan daha sonra Rektör  Durmuş, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.