BATSO’DAN DANIŞMANLIK BİRİMİ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)'nun proje ve danışmanlık birimi BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA, farklı alanlarda uzman bir ekiple, iş dünyasına eğitim, proje ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 12.12.2018 16:26:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA olarak Batman'da faaliyet gösteren tüm KOBİ’leri ve işletmeleri hibe kaynaklarından haberdar etmek, bu kaynaklara ve yatırımlarında yararlanabilecekleri teşviklere erişim konularında yardımcı olmak ve Batman ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak, yatırımcıların bölgeye çekilmesi ve ortaklıkların oluşturulmasına olanak sağlamak istediklerini belirten BATSO yetkilileri, BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA olarak, profesyonel eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunarak KOBİ'lerin rekabet seviyelerini hem ulusal hem de uluslararası piyasalarda arttırmalarına destek olarak potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA tarafından verilecek eğitim, danışmanlık hizmetleri ve sektörel projeler bölgenin özelliklerine ve bölgedeki KOBİ'lerin ihtiyaçlarına göre geliştirilecek. Ayrıca iş dünyasındaki tüm paydaş ve aktörlerle birlikte proje yürütecek, iş dünyası ve ekonomimizin gelişimi için aktif rol oynayacak” dediler.

“İHTİYAÇ VE SORUNLARIN ÇÖZÜM MERKEZİ OLACAĞIZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak, BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA sayesinde KOBİ’lerin iş geliştirme hizmetlerini alabilecekleri, ihtiyaç ve sorunların çözüm merkezi olmayı amaçladıklarını belirten BATSO yetkilileri, “BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA olarak, finansal çözümlerden ihracata, inovasyon ve Ar-Ge’den kalite yönetimine, girişimcilikten kurumsallaşmaya, iş planından sektörel projelere kadar geniş yelpazeli hizmetler sunuyoruz. Bu bağlamda; ihtiyaç ve sorunların tespiti, dış ticaret kapasitesinin arttırılması, kadın ve genç girişimciliğinin desteklenmesi, kurumsallaşma seviyesinin arttırılması gibi öncelikli konularda projelerimizi hayata geçirmeye hazırız. BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA, saha çalışmalarından elde edeceği verilerle, KOBİ ihtiyaç ve sorunlarını değerlendirecek, bunlara çözümler üretecek, bu kapsamda KOBİ’lerin rekabet edebilirlikleri için güçlü bir lobi aracı da olacak. BATSO-ABİGEM BEYAZ MASA olarak, hibe ve teşvikler, İş Geliştirme, yatırım teşviği, İhracat & İthalat, Eğitim, Belgelendirme, Teknik Destek, Girişimcilik, İnovasyon gibi tüm konularda, Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansı (DİKA), KOSGEB, TÜBİTAK, Tarım Bakanlığı, İPARD, vb. kuruluşlara sunulmak üzere Özel Projeler ve İş geliştirme planı yazma, tescil gibi tüm alanlarda hizmet sunuyoruz” ifadelerini kullandılar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.