BATSO Başkanı Demir'den yapılandırma çağrısı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen üyelerinin bu fırsattan yararlanmasının önemine dikkat çekti.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 23.02.2021 19:11:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen üyelerinin bu fırsattan yararlanmasının önemine dikkat çekti. BATSO Başkanı Demir, “Bilindiği üzere, Resmi Gazete'nin 17 Kasım 2020 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun uyarınca Üyelerimizin Ödenmemiş olan Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı getirilmiştir. Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, gecikmiş olan borçlarının en geç 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar dilekçe ile bizzat Odamıza gelerek yapılandırma müracaatlarını yapmaları gerekmektedir. Taksitli olarak yapılan yapılandırmada ise taksitlerden herhangi birinin kanunda öngörülen süre ve şekilde ödenmemesi halinde yapılandırma iptal edilecek olup aidat borcu eski haline dönecektir. Üyelerimiz, toplam anapara borç tutarını kredi kartı ile de ödeme yapabileceklerdir. Borçlu olan üyelerimizin mağduriyet yaşamaması için yapılandırma süresinin son haftasına gelindiğini hatırlatmak isterim” dedi.                                                                                              

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.