Batman Ziraat Odasından Ziyaret

Batman Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı.

Yaşam Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 16:55:33
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek kutladı. Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Eş Başkanlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. Konuklarını makamlarında ağırlayan Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yapılan ziyareti oldukça anlamlı bulduklarını ifade ederek Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve yönetim kurulunun yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.