“Batman, Türkiye’ye İYİ bir ders verdi”

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, teşkilatın açılışı için Batman’a gelen Genel Başkan Meral Akşener ve beraberindeki heyetin iyi bir şekilde karşılandığı teşekkür etti.

Gündem Yayın: 17 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 17.04.2018 16:44:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Çelik; “Onurlu, şerefli, ilkeli, dürüst ve her yönüyle kendilerine destek veren Batman halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğer Türkiye’de gerçek anlamında demokrasi ve özgürlük olmuş olsaydı, mitingde binlerce kişi değil, on binlerce kişi olacaktı. Resmi kurumlarda çalışan binlerce sevenimiz var. Hepsi ekmeklerinden ve işlerinden olmamak için gelemedi. İYİ parti olarak bütün bu haksızlıkların üstesinden geleceğiz. Batman halkı, ilimizi şereflendiren Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcılarımız Koray Aydın’a, İsmail Koncuk’a, Kazım Ataoğlu’na, Lütfi Türkan’a, Şenol Bal ve Büşra Kavancu’ya, Partimizin GİK üyelerine, İl Başkanlarımıza, AR-GE birimimize, Batman İl Teşkilatına, Merkez İlçe ve ilçe Başkanlarımıza, Gençlik, Kadın, üyelerimize, Batman halkına, yerel ve ulusal basın temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alanı dolduran binlerce Batman halkı buradan tüm Türkiye’ye İYİ olacaklarının işaretini verdi” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.