Batman şehirlerarası otogarı karıştı; 1 ölü, 3 yaralı

Batman şehirlerarası otogarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2019 17:32:22
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Batman şehirlerarası otogarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kavga Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan şehirlerarası otogarında meydana geldi. Henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle bıçaklar çekildi. Yaşanan arbedede 20 yaşındaki S.Y. aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.