Batman rengarenk çiçeklerle donatılıyor

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Batman’ın kavşak ve refüjlerine değişik renk ve türden mevsim çiçeği dikimine başlandı.

Yaşam Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 11:55:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

BATMAN’A 1 MİLYON YAZ ÇİÇEĞİ

Belediye Kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan ana arter üzerinde bulunan refüj ve kavşaklara,  Park_Bahçe ekipleri tarafından Kadife Çiçeği, Petunya ve Vinka gibi yaz mevsimine yönelik çiçek ekimi gerçekleştirilecek. Kışlık çiçeklerin yerine yazlık çiçeklerin dikileceği, ihtiyaç halinde dikimi yapılan çiçeklere ek olarak yeni çiçek dikiminin de yapılarak kentin rengârenk çiçeklerle donatılacağı belirtildi. Hafta sonu başlanan çiçek ekim işlerine kent merkezinde bulunan tüm kavşak, refüj, cadde ve bulvarlarda devam edilecek. Çiçeklendirme çalışmalarının 3’er kişilik gruplar halinde 15 kişilik ekiple aralıksız devam edeceği belirtildi. Yaklaşık 1 milyon adet değişik türdeki çiçeğin dikileceğini belirten Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Batman’a gelecek misafirleri güzel bir kentte ağırlamayı ve şehri görsel güzelliklerle donatarak doğa ile bütünleşmeyi amaçladıklarını açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.