‘Batman nice güzel eserleri hak ediyor’

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür ,yapımı devam eden yeni Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu Özdemir ve beraberindekiler çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yaşam Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2019 16:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür ,yapımı devam eden yeni Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu Özdemir ve beraberindekiler çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Özdemir, Batman’da eğitim kalitesinin yükseltilmesi adına önemli çalışmaların yürütüldüğünü ve yeni kütüphanenin eğitime büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Batman’ın nice güzel eserleri hak ettiğini vurgulayan Özdemir, yeni kütüphanenin en yakın zamanda hizmete girmesi için çalışmaların takipçisi olacaklarını vurguladı. Özdemir, “Eğitimde iyi bir seviyeye gelen Batman’da  kütüphanenin hizmete girmesi ile ilimizdeki eğitimi taçlandıracağız. Tamamlandığında son derece modern bir hal alacak olan kütüphane, kitap okuyan ya da sınavlara hazırlanan gençlerimiz için iyi bir fırsat olacak” diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Gür ise kütüphanenin Batman için önemli ve güzel bir proje olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.