‘Batman lobisi için bir araya gelinmeli’

Geçen hafta BATSO’nun öncülüğünde uçak seferleri ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasına katılım sağlayarak destek veren MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve yönetim kurulu üyeleri, kent lobisinin oluşması için siyasi partilerin il başkanlarının bir araya gelmesinin zamanının geldiğini söyledi.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 12:09:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçen hafta BATSO’nun öncülüğünde uçak seferleri ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasına katılım sağlayarak destek veren MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve yönetim kurulu üyeleri, kent lobisinin oluşması için siyasi partilerin il başkanlarının bir araya gelmesinin zamanının geldiğini söyledi.  ‘Siyasi Partilerin il başkanları hep birlikte basının karşısına çıkmalı ve elini masaya vurmalıdır’ diyen MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, “Siyasi Partilerin İl Başkanları bu kentin menfaatini kendi menfaatlerinden üstün görmeliler. Kentimizde işsizlik başta olmak üzere yatırım, istihdam, eğitim, spor, kültür, alt yapı, üst yapı, uçak seferleri ve daha birçok sorunumuz diz boyudur. Batman’da onlarca farklı görüşten STK bir araya gelerek bunun olabileceğini gösterdi. Eğer bir araya gelme tenezzülünde bulunmazlarsa, bize lobicilik ve hizmetlerden söz etmesinler. MİSİAD olarak biz üzerimize düşeni ve programı yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna açıklıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.