“Batman'ın her kuruşunu Batman için harcıyoruz”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, bir yıldan bu yana yürüttüğü Batman Belediye Başkan Vekilliği dönemindeki çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı.

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.04.2021 15:49:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, bir yıldan bu yana yürüttüğü Batman Belediye Başkan Vekilliği dönemindeki çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Dün Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezindeki toplantıya, yerel ve ulusal basın mensupları, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Batman'daki mahalle muhtarları katıldı. 2,5 yıldan bu yana Batman Valisi ve bir yıldan beri de Batman Belediye Başkan Vekilliği döneminde kent için büyük yatırımların yanı sıra kalıcı projeler ürettiklerini belirten Vali Şahin, “Batman'da petrolün bulunmasıyla çok hızlı gelişim ve büyüme gösteren bu kent 90'lı yıllarda yaşanan terör olayları yüzünden 10 yılını kaybetti. Biz göreve gediğimizden bu yana boşa giden bu 10 yılın açığını kapatmaya çalışarak kente büyük yatırımlar kazandırmanın çabası içerisindeyiz” dedi.

“BATMANLILAR RAHAT NEFES ALACAK”

Batman'da en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten Vali Şahin, “Batman'da son dönemlerde bir çok alanda büyük adımlar atılıyor. Tekstille anılmaya başlanan Batman'da 30 bin kişiye yakın istihdam sağlandı. Oto Galericiler, Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesindeki iş alanlarının daha da büyümesiyle 25 bin kişiye daha istihdam sağlamanın çabasındayız” diye konuştu. 2021 yılı Batman Belediyesinin kentin kangren yarası haline gelen İluh deresinin ıslah çalışmaları, yeşil alan ve 30'a yakın parkın yanı sıra Ahmet Arif Bulvarının 4. vizyon projesine başlanacağını, Batman Çayı ıslahı projesinin devam ettiğine dikkat çeken Vali Şahin, “Artık Batmanlıların rahat nefes alacağı devasa bir parkın da çalışmalarına start verildi. 177 dönümlük alanda mesire ve yaşam alanlarının bulunduğu İstiklal Parkının çalışmalarına başlandı. Kentin merkezindeki Atatürk Parkının da dörtte bir oranında büyütülecek ve Batman'ı marka şehirler arasında hak ettiği noktaya taşımak için elimizden gelen çabayı harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.