BATMAN'DA KAÇAK YAPILAŞMAYA İZİN YOK

Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Batman kent merkezinde kaçak yapılaşmayı önlemek amacıyla denetimlerini atrtırdı.

Yaşam Yayın: 07 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2020 23:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapılan kontrollerde tespit edilen 4 kaçak binaya dah girişler engellendi. Kent merkezinde izinsiz ve kaçak yapılaşmaya müsaade edilmeyeceğini, kaçak yapılaşmaya kimsenin tevessül etmemesi gerektiğini belirten belediye yetkilileri, imar barışı kapsamına girmeyen, yıkım kararı bulunan yapıların etrafını sac ile kapatarak yapılan inşaatlara giriş çıkışların yapılmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Kaçak yapılaşmaya asla geçit verilmeyeceğini belirten Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, “Son bir hafta içinde; Şirinevler Mahallesi Aydınlar Caddesi 298 ada 19 nolu parsel, Şirinevler Mahallesi Toptancılar Caddesi 298 ada 81-22 nolu parsel, Akyürek Mahallesi 210 Sokak 126 ada 35-87 nolu parseller ve Bayındır Mahallesi 3643 Sokak 206 ada 1 nolu parsel olmak üzere 4 ayrı yerde bulunan kaçak ve yapı izin ruhsatı olmayan inşaatların etrafı sac ve profillerle kapatılarak, kaçak yapılaşmaların önüne geçiyoruz. Ruhsatsız ve izinsiz yapılara asla müsaade edilmeyeceği gibi buna kimsenin tevessül etmemesi gerektiğini de hatırlatırız” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.