Batman’da denetim seferberliği

Belediye, İçişleri Bakanlığı’nca 81 İl Valiliği’ne gönderilen genelge doğrultusunda Batman’da da eş zamanlı denetim gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 17.05.2020 13:25:30
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

EŞ ZAMANLI DENETİMLER YAPILDI

Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler; berber, kuaför, ticari taksi, pazar yerleri, alışveriş merkezleri, toplu ulaşım araçları, güzellik salonlarına koronavirüs ile mücadele kapsamında kurallara uyulup uyulmadığını sıkı bir şekilde denetledi. Halk sağlığının kendileri için büyük önem arz ettiğini ve bu konuda kurallara uymayanlara kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini hatırlatan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de yapılan eş zamanlı denetimlerde; 57 berber, kuaför ve güzellik merkezinin denetlendiğini bunlardan 5 işyeri sahibine bin 960 TL idari para cezası uygulandığını belirterek, iki alış veriş merkezinde bulunan 27 işletme ile bir pazar yerindeki 38 pazar esnafının denetlendiğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.