Batman’da 171 öğrenciye iş imkanı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak projeyle kamu kuruluşlarına Türkiye genelinde 20 bin, Batman’da ise 171 öğrenciye iş imkanı sağlandı.

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 15:41:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak projeyle kamu kuruluşlarına Türkiye genelinde 20 bin, Batman’da ise 171 öğrenciye iş imkanı sağlandı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen Sosyal Çalışma Programı Projesi ile 81 ilde bulunan öğrencilere çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilip haftanın üç günü çalışarak asgari ücret üzerinden ücretlendirmeleri yapılmaya başlandı. Batman'da da 171 öğrenci proje kapsamında işe yerleştirildi. İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, "Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün organizasyonunda 20 bin aktif üniversite öğrencisine çalışma programı diye bir program başlattık. Bunun bir ayağı da illerdedir. İlimizde 171 üniversite öğrencisini merkezi kura sistemi ile belirlenerek çeşitli kamu kurumlarında haftada üç gün çalıştırmak üzere sözleşmelerimizi, görevlendirmelerimizi yaptık. Şu anda arkadaşlar çalışmaya başlamış durumdalar. Çeşitli kamu kurumlarında, Kaymakamlıklarda bu görevlerini aktif bir şekilde yürütecekler" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.