“Batman’a hizmet için varız”

MİSİAD (Memleketi Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namet Hisretoğlu, Başkan Yardımcısı Engin Kutlay ile Medya ve İletişim Kurulu Başkanı Çelebi Soysal, gazetecilerle bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 21.07.2020 17:02:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MİSİAD (Memleketi Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namet Hisretoğlu, Başkan Yardımcısı Engin Kutlay ile Medya ve İletişim Kurulu Başkanı Çelebi Soysal, gazetecilerle bir araya geldi. MİSİAD’ın hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadığını belirten Hisretoğlu, “Vatanına, milletine, bayrağına ve devletine güçlü bir inançla sadık olan bağımsız bir STK’yız. İstihdam ekonomi ve kalkınma projelerini hayata geçirmeye çalışan ve bu uğurda mücadele eden herkese toplum olarak sahip çıkmalıyız. Batman’a Tıp Fakültesi İluh Deresi, Batman Çayı’nın ıslah projesi ve diğer bu ve buna benzer alt yapıların gerçekleşmesi için üzerimize düşen hizmetleri desteklemeye hazır olduğumuzu beyan etmek istiyorum” dedi.  ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına katılım sağladıklarını ifade eden Hisretoğlu; “Bizlerde işadamları olarak sıkıntılar çekmemize rağmen, MİSİAD Genel Merkezimiz ile birlikte dahil olduğumuz ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına katılım sağladık. Batman Şubesi Yönetimi çalışmalarında 50 koli paket yardımı, sağlık çalışanlarımız, güvenlik personellerimiz, kamu çalışanlarımız ve Batman halkımıza toplamda 10 bin adet maske, 150 adet tek kullanımlık hijyenik ameliyat önlüğü hibe ederek halkımızın ve devletimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Her zaman olduğu gibi bugünde temizlik kurallarına sosyal mesafeye uyarak geleceğimizi inşa etmeye amade hükümetimizin emirlerini kural ve kaidelerini destekliyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.