"Batman’a AMATEM kurulmalı"

Türkiye Gençlik Derneği (TGK) Batman İl Başkanı Müslüm İbin, uyuşturucuyla mücadele için Batman'a Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nin kurulması gerektiğini söyledi.

Gündem Yayın: 24 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.01.2019 15:21:02
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Türkiye Gençlik Derneği (TGK) Batman İl Başkanı Müslüm İbin, uyuşturucuyla mücadele için Batman'a  Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nin kurulması gerektiğini söyledi. Batman’daki gençlerin daha sağlam bir gelecek için temeli sağlam gençlere ihtiyacının olduğunu ifade eden İbin, “TGK olarak Türkiye deki tüm gençlere destek çıkmak için onlara sahip çıkmak için ellerinden geleni yapmaktadır. Biz gençlerimizin bilinçlenmesi için her türlü çalışmayı yapıp üstlenmek isteriz. Çünkü geleceğimizin teminatı olan gençlerimizdir. Biz gençlerimiz ile birlikte yüzlerce projeye imza atmış bulunmaktayız. Batman’ın çeşitli mahallelerinde ‘Batman AMATEM İstiyor’ pankartları ile donattık. Bu tarz çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.