Batman'a 5 yıldızlı otel

Batman-Diyarbakır karayolu dışındaki Ahmet Güneştekin Sergi Sarayı ve yapılması düşünülen ikinci Millet Bahçesi Projesi bitişiğindeki 200 bin metrekarelik alana dev proje geliyor.

Yaşam Yayın: 22 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.01.2020 18:19:53
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

 “400 MİLYON TL’YE MAL OLACAK”

Nisan ayında yapımına başlanılacağı yatırım 36 ayda tamamlanacak.  Dört girişimci firmanın  oluşumu ve Yedi İklim Mühendislik firmasıyla yatırıma start veren girişimciler; "Batman yaşam alanı olarak nitelendirdiğimiz proje üzerinde 5 yıldan bu yana çalışmaktayız.  Yatırımlarımız içerisinde 5 yıldızlı otel, branş hastanesi konut alanları mevcut. Yaklaşık 400 milyon TL’ye mal olacak projenin yapımını uluslararası Öncüoğlu Mimarlık üstlenmiştir.  Amacımız istihdam ve ortaklık kültürünü yaymaktır. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna daha geniş bilgi sunacağız. 65 bin metrekarelik 5 yıldızlı otel 180 oda ve 250 yataklı olacak.  Hilton  veya Ramada  zinciri ile görüşmelerimiz var" dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.