“BATMAN’IN HİZMETKARIYIZ”

AK Parti Batman Merkez İlçe 7. olağan kongresi gerçekleştirildi. Güçlü Spor tesislerinde düzenlenen programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı.

Siyaset Yayın: 11 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 11.10.2020 12:11:37
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

 

AK Parti Batman Merkez İlçe 7. olağan kongresi gerçekleştirildi. Güçlü Spor tesislerinde düzenlenen programa, partililer ateşleri ölçüldükten sonra alındı. Kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanımına özen gösterildi. Kongreye AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti  Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Hür Dava Partisi Batman İl Başkanı Davut Şahin, Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı  Kerem Demir, Belediye Başkanları ve bazı STK temsilcileri katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Ali Ural, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Kongrede konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Türkiye’de AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Özdemir, AK Parti’nin iktidarı devraldığı günden itibaren yasaklarla, yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele ettiğini belirterek, yasaklar, yolsuzluk ve yoksullukla savaşmaya devam edeceklerini söyledi. Millete hizmet etme noktasında hiçbir zaman geri adım atmadıklarını ifade eden Özdemir, Türkiye’nin istikrarla, güvenle büyümeye devam ettiğini kaydetti. “Biz iktidara geldiğimizde bölgeler arası kalkınmada eşitsizlik vardı. Bizler bölgeler arası kalkınmışlık farkını ortadan kaldırdık. Batman’da  asfaltlanmayan köy yolu kalmadı. Köylerde bile okul ihtiyacımız kalmadı. Eskiden hükümetler gelir, gider ama dertler değişmezdi. Hükümetler değişir, sorunlar çözülmezdi. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye bütün sorunları çöze çöze yolculuğuna devam ediyor” dedi.  Özdemir, “Bazen Batman basınında ‘Batman sahipsiz’ ifadelerini görüyoruz. Batman sahipsiz ifadesi bazılarının diline pelesenk olmuş. Yahu biz hiçbir zaman bizler Batman’ın sahibiyiz demedik ki. Batman’ın sahibi rolüne de bürünmedik. Batman’ın sahibi yok diyenlere diyoruz ki Biz Batman’ın sahibi değil, hizmetkarıyız. Bizler hizmetkar olmak için geldik, Evet Batman’ın hizmetkarı var mı derseniz biz elimizi kaldırırız. Batman’a hizmet için herkesle her platformda yarışacak durumdayız” şeklinde konuştu.

 

“SAĞLIK SİSTEMİMİZİ TÜM DÜNYA GÖRDÜ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman ise Türkiye’nin salgın sürecinde bir çok ülkeye tıbbi malzeme desteğinde bulunduğunu anımsatarak, Türkiye’nin pandemi ile mücadele de en başarılı ülkelerden biri olduğunu vurguladı.

Yaman, “Bütün insanlık pandemi ile mücadele veriyor. Yeryüzünde pandemi ile mücadele de en başarılı ülke Türkiye’dir. Amerika, İngiltere başta olmak üzere bir çok ülke maske savaşı verirken bu kahraman milletin çocukları  yüzden fazla ülkeye tıbbi malzeme desteğinde bulundu. Sağlık sistemimizin gücünü tüm dünya gördü’’ diye konuştu. Geçmişte Türkiye’de özgürlük ve demokrasi sorununun  yaşandığına dikkat çeken Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek başlattığı siyasi mücadelede çok başarılı sonuçlar aldıklarını ve vesayatleri, yasakları, dayatmaları, zorbalıkları kaldırarak ülkeyi düzlüğe çıkardıklarını söyledi.

 

“MİLLETİN GÖNLÜNDE ERDOĞAN SEVGİSİ VAR”

AK Parti Konya Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı’da, ‘’Bu milletin gönlünde bir Recep Tayyip Erdoğan sevgisi var. Bu o kadar büyük bir sevgi ki ifade edilemez. Şırnak’ta 120 yaşında bir ninemiz beni AK Parti’ye üye yapın diye mesaj göndermiş. Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik bütün saldırılara aslında en güzel cevabı o ninemiz vermiştir. Bu çok anlamlı bir cevap. 120 yaşında ki bir nine neden AK Parti ve  Erdoğan’a destek vermek istesin ki? Çünkü bu bir dava partisi ve bu davanın ilelebet devam etmesi lazım. Allah’ın izniyle milletin gönlünde Recep Tayyip Erdoğan sevgisi var. Erdoğan’ın gönlünde ve kafasında ise millete hizmet var, milletin önünü açmak var’’ şeklinde konuştu.

“BÜYÜK MESAFELER KATEDİLDİ”

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür’ de  AK Parti hükümetlerinin sağlık, eğitim, yol, altyapı ve benzeri hizmetlerde Türkiye’ye çağ atlattığını, demokrasi alanında da büyük mesafeler kat edildiğini belirtti.

Gür, “Sosyal ve mühendislik alanındaki projeler göz önüne getirildiğinde AK Parti’nin Türkiye’ye nasıl çağ atlattığı ortadadır. Bir yandan mühendislik alanındaki projeler kazandırılırken insanımız daha iyi bir yaşam sürsün diye hizmetler üretirken bir yandan da sosyal projelere de ehemmiyet verdik. 90’lar da yasaklarla yönetiliyordu bu ülke. 28 Şubat’ta Kur’an Kurslarının kapatılmasını, İmam Hatip liselerin orta kısımlarının kapatılmasını unutmadık. Bin yıl sürecek denilen 28 Şubat süreci, Hamdolsun AK Parti iktidarı ile son buldu. Elbette ki bu Allah’ın bir lütfu ve sizlerin teveccühü ile oldu. Nasıl oldu bu teveccüh? İçimizden bir yiğit çıktı. Bu yiğit halktan biriydi ve yeter dedi. Dünyaya meydan okudu ve insanımızı hor ve hakir gören anlayışı elinin tersi ile iterek insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesini yerleştirdi’’ ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.